Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

"Arany árában mérik…de annyit is ér"

2019. augusztus 27. - Prémium Koreai Ginseng

„ Arany árában mérik…de annyit is ér!” – idézek ezzel egy visszatérő, elégedett vásárlónkat. Az élet számos területén mérlegelünk, vajon megéri az olcsóbbat választani vagy érdemes inkább a drágább, minőségi megoldás mellett dönteni? 

Előfordulhat, hogy kedvezőbb áron szinte ugyanolyan minőséghez juthatunk (pl.: étel, ital esetén), viszont ha az egészségünkről van szó, érdemes nagyon alaposan utánanézünk a termék eredetének, összetételének, gyártásának.

Most megspórolunk Önnek jó pár órát és összefoglaljuk mit tapasztaltunk. Megvizsgáltuk a Magyarországon kapható ginzeng termékeket boltokban és webshopokban egyaránt. Sok esetben nem jelölték a ginzeng gyökér származási helyét, a ginzeng gyökér földben eltöltött korát (igen, ez kiemelten fontos, ha ginzeng termék vásárlása előtt) és a hatóanyag mennyiséget milligrammban határozták meg – ami olyan, mintha egy citromot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény esetén megadnák, hogy hány csepp citromot tartalmaz, ahelyett, hogy annak C-vitamin tartamát jelölnék. Rengeteg csalódástól megóvhatjuk magunkat, ha ezekre odafigyelünk!

A Prémium Koreai Ginzeng termékek kiállják az idő próbáját, hiszen a betakarított növények csak és kizárólag 6 éves példányok lehetnek, tehát 6 éven keresztül azon dolgoznak, hogy prémium minőségű ginzeng gyökeret neveljenek azért, hogy Önnek a legjobbat tudjuk nyújtani. A betakarításra ősszel kerül sor, tehát kiváló minőségű ginzenget csak 8 évente lehet betakarítani. A köztes 2 évben a talajt pihentetik, ami az adott földterületen általában rizstermesztést jelent.

A kiváló minőség természetesen magasabb árral jár együtt. Azonban ha a termék árát leosztjuk egy napra vetítve, rá kell jönnünk azt a pár száz Forintot megérdemli az egészségünk. 

Gondoljon csak bele, hányszor vásárolt olcsó, jónak tűnő terméket, majd kis idő után a kukában landolt, vagy használata messzemenően nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, tehát eredménytelennek bizonyult. Ha így nézzük, akkor melyik megoldás a drága?

Döntsön Ön is a Prémium minőség mellett, kattintson ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr6715019762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása