Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

Reggelente alig bírom kivontatni magamat az ágyból...

2021. június 13. - Prémium Koreai Ginseng

Reggelente alig bírom kivontatni magamat az ágyból, hiába aludtam vagy 8 órát. Mégis karikás a szemem, nehezek a lábaim, unott a fejem.

beteg-agynak-dolt.jpeg

A reggeli kávé után sem sokkal jobb a helyzet, csak eltelt pár óra. Lehet amúgy is ennyire magamhoz térnék.

Kollégámon meg azt látom minden nap, hogy már reggel 100%-on pörög, tele van életkedvvel és délután sem ásítozik úgy, ahogy én. Bennem van a hiba? Pedig odafigyelek a táplálkozásomra, sok gyümölcsöt, zöldséget eszem, mozogni is eljárok néha, iszom elég vizet. Hol rontom el?

Egy idő után csak megkérdeztem a kollégámat hogy csinálja. Semmi nagy titok nincs, pár hete elkezdte szedni ezt a cuccot, mellette azért kifejezetten odafigyelt, hogy elegendő tiszta vizet igyon és ennyi. Kipihenten ébred reggel, napközben vág az esze és kora este a családjával is jókat tud még beszélgetni, mert erre is van még energiája.

Bízom benne, hogy néhány hét múlva majd tőlem is megkérdezik mi a "titkom" :)

A kolléga ezt a cuccot szedi ;) klikk id

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr1616588282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása