Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

Panax ginzeng és ginzenozidok farmakológiai és orvosi alkalmazásai - kutatás

2021. július 05. - Prémium Koreai Ginseng

2017 óta rengeteg vásárló érdeklődött, hogy tudományosan mire, hogyan hat a ginseng és a ginseng hatóanyaga, a ginsenozid. Nekik és a többi érdeklődőnek szerettünk volna magyar nyelven egy olyan kutatási anyagot prezentálni, amely átfogóan bemutatja a ginseng gyógynövény hatásait.

A kutatás anyagát teljes egészében, a referenciákkal együtt közöljük, így terjedelme és a szakkifejezések miatt elejétől a végéig elsősorban orvosok, gyógyszerészek, természetgyógyászok és hasonló szakemberek figyelmébe ajánljuk. A kevésbé szakavatottak számára segítségképpen kiemeljük a főbb részeket.

Ez a kutatás nem tér ki rá külön, de nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a ginseng gyógynövény hatása csak és kizárólag megfelelő hatóanyag-tartalom esetén érezhető. Ezt a magas hatóanyag-tartalmat pedig a 6 éves ginseng gyökerében találjuk, ennyi idő kell a ginseng gyökérnek, hogy megfelelő hatóanyag mennyiség kialakuljon így az ebből készült készítményektől várhatunk valódi eredményeket.

A teljes kutatás magyarul a blogunkban olvasható, kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr2916611202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása