Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginsenges Instant Kávé

2021. július 06. - Prémium Koreai Ginseng

ÚJDONSÁG, Európában először nálunk kapható! 

Egy igazi koreai kávé különlegesség, arabica kávé egy csipet ginseng ízzel. Kóstold meg a magas minőségű perui-kolumbiai kávé és csekély ginseng por selymes kombinációját. A ritkaságnak számító, ízvilágában komplex Ginsenges Kávé Téged is el fog varázsolni. 

A ginseng kedvelők ismerik a gyógynövény markáns ízét, ám ez esetben ettől nem kell tartani, a ginseng nem domináns, harmónikusan egészíti ki az arabica kávé lágy ízét.

Egy erős fekete kávé és a Prémium Koreai Ginseng kivonat napi adagja együtt igazán intenzív hatást tud kifejteni, nem is javasoljuk őket egyszerre fogyasztani. A Ginsenges Kávé egy különleges élvezeti cikk, melyben a ginseng mind ízben, mind hatásban finoman a háttérben marad.

Megkóstolnád? Kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr1616611220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása