Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

5+1 kérdés, ami Önben is felmerülhet a fekete ginsenggel kapcsolatban

2019. szeptember 01. - Prémium Koreai Ginseng

1. A fekete ginseng kivonat ugyanolyan potencianövelő, mint a "Viagra"?

Nem! A fekete ginseng kivonat egy 100% természetes hatóanyag tartalmú étrend-kiegészítő, ami a vérkeringésen keresztül jótékony hat a potenciára. A hatását hosszútávon fejti ki, nem néhány órára és nem percek alatt, mint az általában a potencianövelő tabletták. Ha olyan eredményt szeretne elérni a fekete ginsenggel, mint a Viagrával, akkor el kell szomorítanunk. Viszont van helyette jó hírünk is: nem fogja megtapasztalni a potencianövelő tablettákra jellemező mellékhatásokat sem, úgy mint erős fejfájás, izom fájdalmak, szédülés, hányinger, stb. 

2. Ha valakinek a potencia zavara pszichoszomatikus vagy lelki eredetű, annak is megoldást jelenthet a fekete ginseng kivonat? 

A lelki eredetű problémákat semmilyen gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény hosszú távon nem old meg. Először a fejben kell rendet rakni minden esetben. A ginseng általánosan a vérkeringésre hat és így a fejünk, gondolkodásunk is "jobban" működik. Ha az agyunknak jobb a vérellátása az segíthet a depresszív tünetek enyhítésében is.

3. Máshol sokkal olcsóbban kapok olyan terméket, ami ginsenget tartalmaz...ez mivel magyarázható?

Ez így igaz, valóban létezik számos olcsó, ginseng tartalmú étrend kiegészítő. A koreaiginseng.hu oldalon több helyen részletesen kifejtjük mi a különbség: ITT és ITT.  De a lényeges különbségek a következők:

- Kizárólag 6 éves ginseng gyökérből állítunk elő kivonatot. Hat éves korára a hatóanyag megsokszorozódik a ginseng növényben. Jellemzően 1-2 éves növények felhasználásával készülnek azok a termékek, amikkel eddig találkozott Magyarországon,  hatóanyagtartalmuk minimális. Ha 6 éves növényből készülnének, akkor a gyártók feltüntetnék a dobozon.

- A Prémium Koreai Ginseng termékek valóban Dél-Koreában készülnek, az egyéb olcsóbb termékek az alábbi diagramon látható egyéb országokban. A Koreában termesztett ginseng gyökerek több hatóanyagot tartalmaznak, hiszen ott a legideálisabbak az éghajlati körülmények a ginseng gyökér termesztésére. Tehát a származási helynek is rajta kell lenni a dobozon!

4. Hogyhogy nem hallottam még eddig a fekete ginsengről?

Európában ez idáig a vörös ginseng termékek voltak elérhetőek. A fekete ginseng az elmúlt pár év kutatómunkájának eredménye, leginkább Dél-Koreában és Keleten ismert. A különbség a két ginseng között, hogy a vörös ginsenget egyszer, míg a fekete ginseget kilencszer gőzölik, az Rb3 hatóanyag megháromszorozódik a gőzölés hatására. Így a fekete ginseng erősebb és több hatóanyaggal rendelkezik.

5. Mikor érdemes fogyasztani a ginseng kivonatot?

Legjobb reggel, délelőtt fogyasztani a ginsenget, vagy esetleg még délután, de este már nem javasolt a tonizáló hatása miatt.

5+1 Mennyi idő alatt tapasztalhatom meg a ginseng jótékony hatását?

Akár már néhány napon belül megtapasztalhatja a ginseng pozitív hatását. Általánosságban elmondható, hogy a kívánt hatás eléréséhez legalább egy hónapig javasolt szedni. A visszajelzések szerint az emberek többsége először arról számol be, hogy jobban tud koncentrálni, jobban működik a memóriája és jobban vág az esze. Így mindenkinek javasoljuk, aki szellemi munkát végez!

Nézze meg a Prémium minőségű fekete ginseget! Kattintson ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr1615019836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása