Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

Elhatároztam, hogy boldog leszek...

2021. június 26. - Prémium Koreai Ginseng

☯️ Ahogy a koreaiginseng.hu-n a küldetésünkben írjuk: Segítünk egészséged megőrzésében, jókedved és fittséged fenntartásában.

Fogadjátok szeretettel és nagy nyitottsággal :)

boldog-leszek.png

„Sok kísérletet végeztek például egy légúti betegségeket okozó vírussal, amelyek során száz önkéntes vizsgálati alanyt tettek ki a vírus nagyon nagy dózisának. Érdekes módon nem mindenki kapta el a hűlést, csak egy bizonyos százalékuk. Más szóval, ha az erő a vírusban lenne, nem pedig a tudatban, akkor mind a százan meghűltek volna, mivel a vírus annyira fertőző. Valójában azonban az történik, hogy mindössze talán 65%-uk fogja elkapni, mert a vizsgálati alanyok egyharmada nem hisz benne. Ez utóbbiaknak elegendő kétely van az elméjükben, amihez nem társul elegendő tudattalan bűntudat. Az illető számára nem elfogadható, hogy ebben a formában nyilvánuljon meg, így semmi sem általános érvényű.

Ugyanez figyelhető meg a gyógyulás terén is. A tüdőgyulladást vagy a madárinfluenzát nem kapja el a kórokozónak kitett emberek 100%-a, csak egy bizonyos hányada. Hasonlóképpen mindennemű orvosi kezelésre az embereknek csak bizonyos százaléka fog reagálni. A különbség abban áll, hogy akik reagálnak, azokon nem uralkodik a tudattalan bűntudat. Ugyanígy működik ennek az ellenkezője is: egy negatív hiedelemrendszer akkor nem működőképes, ha az adott betegség egyetlen bevett gondolati mintába sem illik bele. Tehát a dolog mindkét oldala, a betegség és a gyógyulás egyaránt azt az energiát tükrözi, amit egy bizonyos hiedelemrendszerbe belefektettünk.

Az egészség azt jelenti, hogy nem vagyunk hajlandók bedőlni a negativitásnak. Először is, miért dőlne be valaki a negativitásnak? Egyesek miért annyira fogékonyak a programozásra? Vannak, akiken annyiszor uralkodik el a félelem, ahányszor csak kinyitnak egy éppen aktuális betegségről beszámoló folyóiratot. Ez a bennük eleve meglevő félelem és bűntudat mennyiségével függ össze. A félelem mennyisége valójában a tudattalan bűntudat mennyiségéből következik. ~ részlet Dr. David R. Hawkins „Gyógyulás és felépülés" című könyvéből, 4. fejezet Egészség, 114. oldal ~

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr116604456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása