Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

Ginzeng, a természetes vérnyomás csökkentő

2019. augusztus 19. - Prémium Koreai Ginseng

"Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi" - mondta egykoron a német filozófus, Arthur Schopenhauer. Örök igazság, hiszen az egészségünk romlása életünk minden területére hatással tud lenni. Ezért kiemelten fontos a megelőzés vagy egészségügyi panasz esetén a tünetek enyhítése, valamint a kiváltó okok megszűntetése. A ginzeng természetes úton segíti a normális vérnyomás kialakulását (vérnyomáscsökkentő, alacsony vérnyomás esetén vérnyomásnövelő hatású), ezért mellékhatások nélkül tud segíteni.

A magas vérnyomás sajnálatos módon manapság népbetegségnek számít és számos kellemetlenséget okozhat. A kezdeti időkben fejfájás formájában jelentkezhet - legyen az tompa fejfájás, lüktető halántéktáji fejfájás - vagy akár koncentrációvesztést és szédülést is tapasztalhatunk. Ezek mind intő jelei lehetnek a magas vérnyomásnak, de talán nem elég komoly problémák ahhoz, hogy orvoshoz forduljunk. Ezért sokan elbagatellizálják és csak akkor keresik fel háziorvosukat, amikor már nagyobb a baj.

Figyeljünk oda testünk jelzéseire!

Ne várjuk meg, amíg komolyabb tüneteket észlelünk, hanem figyeljünk oda testünk apróbb jelzéseire (rendszeres fejfájás, látás problémák, hányinger, szédülés, stb.). Mérjünk rendszeresen vérnyomást, amennyiben a fenti tüneteket észleljük! Nem árt tisztában lenni azzal, hogy bizonyos életmódok, szokások növelik a magas vérnyomás kockázatát, úgy mint a túlsúly és a dohányzás. A magas vérnyomás korai szövődménye az érfalak sérülését idézheti elő. Ám a hosszú időn át kezeletlen magas vérnyomás szövődményei az agyvérzés (stroke), látás romlás, illetve látásvesztés, szívelégtelenség, szívroham, vesekárosodás és szexuális zavarok.

Tegyen egészsége megőrzéséért és előzze meg a bajt!

Számos lehetőség közül mi a természetes megoldást javaslunk, mely esetlegesen lassabban, lágyabban fejti ki a hatását, viszont mellékhatásoktól mentes. A ginzeng általánosan a vérkeringést optimalizálja, ezért ott fejti ki a pozitív hatását, ahol elakadás és probléma található. Nagyon fontos kiemelni a felhasználni kívánt ginzeng minőségét! A ginzengben lévő aktív hatóanyagok, a ginzenozidok megfelelő mennyiségben azon ginseng termékekben találhatóak meg, amelyek legalább hat éves növényből készültek! Mindig nézzük meg, olvassuk el a csomagolást és a tájékoztatást, mert az Európában forgalomban lévő ginzeng tartalmú termékek jelentős része silány minőségű, 1-2 éves növényből készül. Ezen termékek aktív hatóanyagtartalma igen csekély (ez az oka, hogy nem tüntetik fel a csomagoláson a hatóanyag mennyiséget, csupán azt hány mg ginzenget tartalmaz). A prémium minőségű ginseng termesztéséről itt olvashat, kattintson ide!

Szervezetünket erek és hajszálerek hálózzák be, melyek teljes hossza emberenként elérheti akár a 100.000 km-t is, így a Prémium Koreai Ginseng kivonat a vérnyomáson túl több fronton is támogatja az egészséget. Erről bővebben itt olvashat, kattintson ide!

Ginzeng, a természetes vérnyomás csökkentő, kattintson ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr7315010934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása