Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

Zöldség-gyümölcs vs. ginseng

2021. június 21. - Prémium Koreai Ginseng

Sokan úgy gondolják, hogy tavasszal-nyáron nem szükséges a szervezet, az immunrendszer támogatása, hiszen jönnek a friss zöldségek-gyümölcsök. Bízva abban, hogy azok majd megadják mindazt a frissességet és vitalitást, amit mondjuk a ginseng hatóanyaga, a ginsenozid által érezhetünk.

Ez egy tévhit, íme egy kedves vásárlónk visszajelzése ebben a témában:

"Tavaly ősz óta folyamatosan szedtem a fekete ginsenget és sokkal fittebb lettem tőle. Most tavasszal legalább 1 hónap szünetet tartottam mert úgy gondoltam majd a friss zöldésg gyümölcs segít. Hiába ettem irgalmatlan sok zöldésget gyümölcsöt frissen a fáról, földemről szedve, de a teniszben érzem hogy kutyaütőbb vagyok. Nem bírom annyira a doglot, mint amikor szedtem a ginsenget. Például a rettenetesen finom kajszibarackunkból napi 1 kilót biztos megettem, mellé vettek be magnéziumot is, de az sem hozta azt mint amikor ginsengeztem. Az éjszakai ébresztő vizeletem a ginseng szedése mellett visszament év elején 1-2re, most az is kezdett emelkedni, ahogy abbahagytam a ginsenget. Aluszékonyabb és lassabb lettem, mintha öregedtem volna. Szóval visszatértem és szedem újra a ginsenget, mert minden téren jobban működöm tőle!"

zoldseg-gyumolcs.jpg

Valamint íme néhány banális trükk, mellyel frissítheted magadat :)

Napi folyadékbevitel


Elengedhetetlen, hogy tiszta vízzel feltöltsük nap, mint nap a sejtjeinket! Mivel éjjelente sok víz távozik a szervezetünkből, emiatt reggelte dehidratáltak vagyunk. A szervezetünk és az agyunk is nehezen indul be, ha nincs elég folyadék. Tehát indítsuk a napot legalább 1 pohár tiszta vízzel!

Majd igyunk annyit a nap folyamán, hogy ne legyünk szomjasak. A napi ajánlott 2-3 litert osszuk el egyenletesen. TIPP1! Ha elfelejtünk folyamatosan inni, töltsünk meg egy nagyobb palackot vízzel és rakjuk magunk mellé. Így folyamatosan emlékeztet a palack :) TIPP2! Töltsünk le víz ivásra ösztönző app-ot, mely megadott paraméterek alapján jelzi, amikor már innunk kell. Klikk ide!  

Vigyázzunk, mert a dehidratáltság nagyon alattomos és veszélyes állapot, egészséges emberként csak szétszórtságot, levertséget tapasztalhatunk, valamint a gondolkodási képesség is romlik.

Alvás

A kielégítő éjszakai alvás elengedhetetlen feltétele a testi és lelki egészségnek. Miközben alszunk, testünk regenerálódik, idegrendszerünk pedig feldolgozza azt a sok-sok ingert, ami napközben ér minket. TIPP! Elalvás előtt lehetőleg kerüljük a telefon/számítógép nézését, vagy legalább csökkentsük azok fényerejét!

Hideg-meleg váltott zuhany

Ha végeztünk a szokásos zuhannyal, vegyük le a hőfokot annyira hidegre, amennyit még elviselünk de már nem kellemes - ez kb. 12-13 fok. A hideg vizet először a lábfejre, majd a lábszáron át a combtőig engedjük egyik majd másik lábon. Ezután kézfejtől haladjunk a vállig mindkét karon. Ha az is megvan, akkor jöhet a törzs. A szív tájékot kell utoljára hagyni. Végül jöhet az arc vagy akár a teljes fej és így igazán frissítő lesz az élmény.

Táplálkozás

És persze egészséges (cukorban és finomított lisztben szegény) táplálkozás javasolt. Erről számos helyen részletesen olvashatunk az interneten, helyette csak egy TIPP! Amikor úgy érezzük, hogy "most úúúgy ennék egy kis csokit, édességet!", akkor igyunk meg helyette egy pohár vizet és így legalább a folyadékbevitelt is segítettük :)

mennyi-vizet.png

+1 TIPP: Ginzengben az erő

Támogassuk a szervezetünket olyan anyagokkal, melyből nem tud eleget előállítani, vagy egyáltalán nem képes megtermelni. Ilyen az évezredek óta elismert és használt koreai ginseng gyógynövény.

A legtöbb immunerősítésre ajánlott készítmény egy mesterségen összerakott tabletta vagy por, aminek a hatásossága bizonyos esetekben megkérdőjelezhető. Tapasztalatainkból fakadóan ezerszer jobban hiszünk a védekezőképességet fokozó gyógynövényekben, mint a szintetikus anyagokéban…

Folyamatos használat mellett tavasz-nyártól kezdve, a téli/vírusos időszakra már annyi támogatást kap az immunrendszer, hogy egy sítúra vagy egy fertőzéses időszak meg sem fog kottyanni. Tehát érdemes időben elkezdeni a szedését!

Persze az immunerősítés mellett még számos más pozitív előnyét is megtapasztalhatod a Prémium Koreai Ginseng termékeknek: például megfigyelheted majd magadon, hogy az frissítő hatása miatt egyre kevesebb kávéval fogod túlélni a napot és emlékezni fogsz minden egyes teendőre :)

hat-a-ginseng.jpg

 Kipróbálnád a Prémium Koreai Ginseng kivonatot? Klikk ide!

Vagy válogass a többi 6 éves ginsengből készült Prémium készítmény közül? Klikk ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr4216600486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása