Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

Vörös, Fekete vagy Gold, melyik ginseng kivonatot válasszam?

2019. október 12. - Prémium Koreai Ginseng

A legfontosabb különbség a Ginseng kivonatok aktív hatóanyagtartalma! Míg a Vörös és Fekete Ginseng aktív hatóanyagtartalma 6-12mg/gr között van (de min. 6mg/gr) addig a GOLD kivonatok minimum 13mg/grammot tartalmaznak.

A kulcs az "aktív" szócskán van. Hiszen sok emberben egyből felmerül, hogy akkor ebben és ebben a kapszulában 200mg ginseng van, tehát akkor az a számok alapján sokkal több. A turpisság abban rejlik, hogy a ginseng terméket forgalmazók, a kapszulában vagy ampullában lévő ginseng por mennyiségét tüntetik fel és nem azt, hogy ezekben mennyi az aktív hatóanyag tartalom! Itt ismét felhívom a figyelmet - amit már sok helyen leírtunk - a ginseng korára. A ginsengnek legalább 4-6 évesnek kell lennie a megfelelő hatóanyag-tartalom kialakulásához. Ezt mindig keressék a ginseng termékek leírásában! Higgyék el rá fogják írni a dobozra, ha 4-6 éves, viszont az ára nem pár ezer forint lesz. Ezekben a kivonatokban 6 év kőkemény munkája benne van.

Az emberek többségének általános felhasználásra a Vörös Ginseng kivonat is bőven elegendő, ám a nagyon aktív életet élőknek, aktív szellemi vagy fizikai munkát végzőknek, menedzsereknek, olyan embereknek akik magas stressznek vannak kitéve, sportolóknak vagy komolyabb problémával küzdőknek a Fekete Ginsenget vagy a Vörös Ginseng Gold kivonatot javasoljuk. A két erősebb kivonat közül tapasztalataink szerint nagyon eltérő az emberek reakciója. Aki kipróbálta mindkettőt lehet visszatér a feketére, mert neki az jobban bevált, mások pedig a Goldra esküsznek. A fekete Ginseng kivonat egyedülálló a világon, ebben rejlik a különlegessége.

A Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) rendkívül tömény, sok hatóanyagot tartalmazó készítmény - aktív hatóanyagtartalom min 6-12mg/gr - melynek a legfontosabb hatásai:

  • erősíti az immunrendszert
  • természetes vérnyomás növelő és csökkentő (optimalizálja a vérnyomást)
  • növeli a szellemi frissességet
  • csökkenti a koleszterinszintet

A Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonatot általános felhasználás esetén, immunrendszer erősítésre, fittség növelésére, legyengült szervezet számára ajánljuk, azaz ha szeretne fittebb, energikusabb lenni és jobb közérzetre vágyik!

A 30gr-os vörös ginseng kivonatot (klikk ide) kifejezetten a európai piacra készült Dél-Koreában, hogy azok is kitudják próbálni akiknek a nagyobb kiszerelés megvásárlása problémát okoz vagy egyszerűen egy számukra ismeretlen termékre nem óhajtanak túl nagy összeget kiadni. A Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonat ezenkívül még kapható 50g-os (50 napra) és 100g-os (100 napra) kiszerelésben is.

Prémium Vörös Koreai Ginzeng kivonat

A koreai fekete ginseng sokkal újabb találmány és még mindig nagyon nehéz megtalálni Európában. Egy koreai egyetem friss kutatási eredménye szerint kidolgoztak egy egyedülálló előállítási módszert, melynek köszönhetően jelentősen megnövekszik a ginsenozid Rg3, Rg5, Rk1 hatóanyagok száma a ginsengben. A Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonatot 50g-os és 100g-os kiszerelésben kapható.

A Prémium Fekete Koreai Ginseng kivonat (klikk ide) a Vörös Ginzenghez képest még több hatóanyaggal rendelkezik, így elsősorban azoknak javasoljuk, akik kifejezetten a szellemi vagy szexuális teljesítményüket kívánják fokozni, illetve régebb óta húzódó egészségügyi problémával küzdenek.

Legfontosabb hatásai:

  • 100% természetes potencianövelő
  • növeli a szellemi frissességet
  • erősíti az immunrendszert
  • csökkenti a koleszterinszintet

Koreai Fekete Ginseng kivonat

A Prémium Vörös Koreai Ginseng GOLD kivonat (klikk ide) termékünket azoknak javasoljuk, akik a vörös ginseng után egy erősebb természetes készítményt keresnek általános felhasználásra.

Legfontosabb hatásai:

  • 100 % természetes potencianövelő
  • növeli a szellemi frissességet
  • erősíti az immunrendszert
  • csökkenti a koleszterinszintet

Aknázza ki a ginzeng erejét. Intsen búcsút a fáradtságnak, legyen energikus, fitt és vidám!

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, klikk ide!

Mire van szükség a megfelelő mennyiségű hatóanyag kialakuláshoz? Itt megtudhatja!

 

Tekintse meg a Prémium Koreai Ginseng termékeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr8315207538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása