A gyártási módszer lehetővé teszi a ginseng összetételének módosítását és optimalizálását. Ahhoz, hogy vörös ginsenget kapjunk (Prémium Vörös Koreai Ginzeng kivonat, klikk ide!), a növényt elég egyszer gőzölni, ahhoz pedig, hogy feketét, kilencszer. A fekete ginseng kivonat így sokkal nagyobb mennyiségben tartalmaz ginsenozidokat. (Prémium Fekete Koreai Ginzeng kivonat, klikk ide!) A vörös ginseng GOLD pedig Korea büszkesége a legmagasabb aktív hatóanyagtartalommal! (Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonat Gold, klikk ide!)
Mivel a ginseng kivonatban 6-7-szer több hatóanyag van, mint a porított változatban (ugyanolyan mennyiségű növény feldolgozása esetén), egyértelmű volt számunkra, hogy kivonatokat szeretnénk készíteni.
Csak hogy érzékeltessük, milyen nagy mennyiségű növény feldolgozására kerül sor gyárainkban, eláruljuk, hogy 1 kg Prémium Koreai Ginseng kivonat előállításához 7 kg, 6 éves ginseng gyökérre van szükség.
Azért pont hatévesre, mert az évek számának elteltével sokszoros mennyiségű hatóanyag keletkezik a növényben, és hat évesen ér el egy olyan csúcsot, amely már érdemben is hasznosítható a számunkra.