Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

Természetes megoldás a másnaposságra

2019. augusztus 10. - Prémium Koreai Ginseng

Elhúzódott az esti buli? Kicsit több alkohol fogyott a kelleténél és ötlete sincs, hogyan magyarázhatja ki a főnöknél a munkakiesést? Ha úgy érzi, kárenyhítésre van szükség, akkor legjobb helyen van! Máris elmondjuk, hogy miért a Prémium Fekete Ginseng a megoldás másnaposságra.

Azt viszont valószínűleg Ön is megtapasztalhatta már, hogy az emberek nagy része úgy működik, mint egy rögtönítélő bíróság: ha nem viseli túl jól az előző esti ivászat következményeit, könnyedén magára vonhatja az ismerősei – olykor ki nem mondott – rosszallását.

Másnaposan azonban van ennél nagyobb probléma is: ekkor ugyanis egyszerre küzd a túlélésért, hiszen a fejfájás, a szédülés, a gyengeségérzet, a fény- és hangérzékenység már önmagában sem túl kellemes érzés – hogy csak a leggyakoribb fizikai tüneteket említsük. Emellett viszont szekunder szégyent érez azért, amiért kivetkőzött magából, és annyira sikerült a pohár fenekére nézni, hogy még az ágyból sem tud segítség nélkül kikelni.

Persze az a lelkiismeret-furdalás sem piskóta, amit a munkahelyén élhet majd át, már ha sikerült visszatérni a frontvonalra. A munkáját ugyanis Ön helyett kellett elvégeznie a munkatársainak, és arról nem is szóltunk még egy szót sem, hogy ezzel mennyire hátráltatja a kollégákat. Szóval, ha épp előléptetés volt kilátásban, vagy arra várt, hogy Önre bízzanak egy fontos projektet, a másnapos agóniának köszönhetően, ezeknek könnyedén búcsút inthet.

Kivéve akkor, ha felkészül ezekre az alkalmakra

Vannak ugyanis olyan természetes gyógynövények, amik a különböző kemikáliáknál hatásosabban küzdenek meg a másnaposság fizikai és lelki panaszaival. A koreai fekete ginseng - prémium, 6 éves gyógynövényből készült, nem silány ampullás-kapszulás megoldás - is egyike ezeknek. Folyamatos szedés esetén nemcsak a fejfájást csillapítja hatásosan, de még az alkoholt is gyorsabban bontja le, mint más „csodaszerek”. Persze nem szeretnénk zsákbamacskát árulni: ettől nem fog egyetlen varázsütésre elmúlni minden tünete!

Abban viszont biztos lehet, hogy ez a 100%-ig természetes anyag semmilyen káros mellékhatással nem lesz Önre. Sőt! Segíteni fog Önnek abban, hogy mielőbb visszaszerezze a koncentrációs képességét, és gyorsan túljusson a másnaposságot kísérő letargikus lelkiállapoton is.

Emellett gondoskodik arról is, hogy a memóriája még az ilyen kritikus pillanatokban se hagyja cserben, és persze a stressz, valamint a fáradtság csökkentésébe is besegít, mivel folyamatos fogyasztás esetén erős energetizáló hatása van.

Mindez annak köszönhető, hogy a porított ginseng termékekkel szemben (pl.: ginseng kapszula) a Prémium minőségű Fekete Koreai Ginseng kivonat a szokásos hatóanyag 6-7-szeres mennyiségét tartalmazza. Mondjuk ez annak fényében nem is meglepő, hogy ezt a kiváló minőségű gyógynövényt 6 éves korában takarítják be, és ahogy emelkedik az évek száma, úgy nő a ginseng hatóanyag-tartalma is. Ha korábban próbálta az ampullás, olcsóbb kapszulás ginsengeket, de alig tapasztalt hatást, az nem volt véletlen. Az elenyésző hatóanyag tartalom miatt a placebo hatás tudott érvényesülni.

Ha nekünk nem is hisz, higgyen a tudósoknak: a dél-koreai Yonsei Egyetem kísérletében[1] ugyanis bebizonyosodott, hogy azoknál az egészséges férfiaknál, akik fekete ginsenget fogyasztottak, számottevően mérséklődtek a másnaposság tünetei. Kevésbé fájt a fejük, nem száradtak ki annyira, mint a csak alkoholt ivó társaik, és a fogaskerekek is hamarabb visszarázódtak a rendes kerékvágásba.

Ne késlekedjen: győződjön meg már ma a Prémium Fekete Koreai Ginseng jótékony hatásairól, tapasztalja meg őket Ön is!

 

 

 

[1] Yonsei University: Red Ginseng relieves the effects of alcohol consumption and hangover symptoms in healthy men: a randomized crossover study

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr1615000682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása