Fekete Ginseng, a #1 ginseng Dél-Koreából

Prémium Koreai Ginseng

Prémium Koreai Ginseng

Premium Fekete Koreai Ginseng kivonat gyártása

2021. április 23. - Prémium Koreai Ginseng

Így készül a Prémium Fekete Koreai Ginseng Kivonat!

Mivel a fekete ginsenget kivonatolás előtt 9 alkalommal gőzöljük, végeredményként a legnagyobb koncentrációjú kivonatot kapjuk. A tökéletes minőség és a rendkívüli hatóanyag- tartalom eléréséhez 6 éves ginseng gyökereket használunk fel. A hatóanyagok arányát a speciális körülmények között végzett főzés által növeljük. Az eredmény pedig: prémium minőségű kivonat.

A ginseng termesztése Dél-Koreában, 10 koreai gazdaságból álló szövetkezeten keresztül történik. A termékek minőségére garancia: - az évente megújuló minőségügyi auditáció - a koreai GMP program ajánlása, a szigorú szabályok betartása A koreai GMP program szabályozza a termények előállítását, és biztosítja a termék nyomon követhetőségét. Ez garantálja a peszticidek (rovar- baktériumirtó szerek) és a műtrágyák használatának erős korlátozását, valamint a növények minőségét. A Prémium Koreai Ginseng termékek kiállják az idő próbáját, hiszen a betakarított növények csak és kizárólag 6 éves példányok lehetnek. A betakarításra ősszel kerül sor (szeptemberben, októberben).

A kiváló minőségű ginsenget csak 8 évente lehet betakarítani. A köztes 2 évben a talajt pihentetik, ami az adott földterületen általában rizstermesztést jelent. A kiváló minőség természetesen magasabb árral jár együtt. A betakarítás után a ginseng gyökér a következő folyamatokon megy keresztül: - mosás - szárítás - gőzzel való kezelés A gyártási módszer lehetővé teszi a ginseng összetételének módosítását és optimalizálását. Ahhoz, hogy vörös ginsenget kapjunk, a növényt elég 1-szer gőzölni, ahhoz pedig, hogy feketét, 9-szer. Ezáltal a fekete ginseng kivonatban lévő ginsenozid hatóanyagok arányai átrendeződnek, így sokkal hatékonyabb. További információ:

https://koraiginseng.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaiginseng.blog.hu/api/trackback/id/tr6816510498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása